Kusuki Eiko

Naruto Fansite

A naruto szereplői közül pár

 

Sakura 

kiskorában: mindenki csúfolta a magas homloka miatt, sokat sírt miatta, de bárhogy is takarta homlokát a helyzet egyre rosszabb lett...mikor már reménytelenül roskadt magában, egyszercsak megjelent Ino, aki hozott neki egy kendőt, hogy felköthesse a haját. Sakura és Ino legjobb barátok lettek, majd később riválisok( Sasuke miatt).

12 éves korában: egy okos, de a harctéren ügyetlen lánynak ismertük meg. Szerelmes volt Sasukebe. Majd miután Sasuke magárahagyta a csapatot, kénytelen volt beletörődni abba, h valószínűleg Orochimaru kezei között fog sínylődni örökkön-örökké...elkezdet az új Hokagetől( Tsunadetől) órákat venni. Csakhamar elsajátítatta a gyógyító varázslatokat is.

15 éves korában: Igazi  "Tsunade klón" lett belőle...hegyeket romból egyetlen ütéssel és igazi orvosi ninja vált belőle az utóbbi években. Érzései megváltoztak, amikor ismét viszontláthatta Narutot a shippuudenben.

Naruto 

kiskorában: mindenki kerülte a benne lakozó kilencfarkú róka szelleme miatt. Kiba, Shikamaru, Choi viszont barátkozott vele, mert ők is ugyanolyan neveletlen gézengúzok voltak, akárcsak Naruto, de a többi szülő nem engedte a gyermekét Naruto közelébe, mert tartottak tőle h a szellem átveheti rajta a hatalmat és elpúsztít mindenkit.

12 éves korában: Miután nagynehezen sikerült neki is az akadémián levizsgáznia, Sasuke és Sakura csapattársa lett. Sasuket örök riválisának és legjobb barátjának tekintette. Miután elhagyta őket csapattársa, megfogadta hogy bármi áron de egyszer sikerül visszahozznia Sasukét. Sakurához pedig mély érzelmek fűzik.

15 éves korában: Visszatér Konohába, viszontlátja barátait. Nem változott sokat, ugyanaz  a vicces, szuper interaktív ninja, aki volt. Bár nem volt ideje letenni a Chunin vizsgát...technikái a Jounin szintjét ütik meg. Jó irányban halad a Hokage címért...:) Nem vár sokáig, máris Sasuke nyomába indul...

Sai

15 évesen: Nem sokat tudni a múltjáról...annyi bizonyos h a bátja meghalt és korábban Orochimaru pártján állt, míg az meg nem akarta őt őlni. Ereje azokba a rajzokban rejlik, amitt ő csinál, életre tudja kelteni. Nincsenek érzései, és sokszor megsértette Sasuke emlékét is, amit Sakura egy erőteljes ütéssel torolt meg néhányszor. Sakura és Naruto mostani csapattársa.

Kakashi

A Kakashi csapat vezetője. 2 és fél évvel korábban Sakura és Naruto tanítója volt. Viszont az elmúlt évek alatt annyira megerősödtek tanítványai, hogy már már egy csapatként dolgoznak. Kakashi eredetileg ANBU tag volt( a Jouninok legerősebb ninjái) de miután elkellett vesztenie csapattársait, barátait, visszavonult és genineket képzett. Főbb ismertetőjele: állandóan egy perverz könyvet olvas, arcát fátyolall fedi.

 Neji

kiskorában: a Hyuga klán mellékágába született, ezért kötelezetsége a főági örökös megvédése az élete árán is( ezt a homlokán található jel képezi, amit 3 éves korában raktak rá). Apját korán elvesztette, mert a főági vezető helyett kellet feláldoznia magát.

13 évesen: Neji gyűlölte a főági Hyuga klánt, azért amit tett az életével. A család kötelezetsége miatt lett árva és neki is az a sorsa, hogy Hinata Hyugat védelmezze.Csapattársai: Tenten, Lee. Azt vallja, hogy az ember jövője mindig a születéskor dől el, ezért senkiből sem lehet senki hosszas gyakorlás és nyűglődés után se, ha nincs tehetsége. Végül Naruto világosította fel, hogy az ember a saját jövőjét önnmaga írányítja( pl. az árnyéklón technika ment Narutonak a legkevésbé az akadémián, mostmeg egy Jounin szinten tudja irányítani). Végül Naruto egyik legjobb barátjává válik. Ui: Mély érzelmeket táplál Tenten iránt, de nem mutatja ki.

16 évesen: A Hyuuga képességeket továbbfejlesztette és legyőzhetetlen harcos vállt belőle. Tentennel mélyebb viszonyba került.

Tenten

13 évesen: Híres kuonichiszeretett volna lenni. Különlegessége: mindent bármilyen távolból, pontosan eltalál a ninja eszközök segítségével.Telljesen odavan Neji Hyuga-ért, mert nagyon tehetséges, és szinte elérhetetlen, sokat edzenek együtt a chunin vizsgák előtt, így kezdte el jobban megismerni

15 évesen: Technikáit magasabb fokra fejlesztette. Mint a többiek ő is letette a chunin vizsgát. Bár Neji most is szinte elérhetetlen számára, de már alakul valami.

Lee

kiskorában: Mindenki csúfolta, mert nem volt sem ninjutchuja, sem genjuchuja. Az akadémián sokat szenvedett.

13 évesen: Mivel egyik jutsut sem tudja fejleszteni, ezért a gyönge tájjutchuját fejlesztette olyannyira, hogy ő lett az 5 ország legjobbja. A chunin vizsgán találkozott Sakurával, és mihelyt meglátta azonnyomban megkérdezte, hogy lesze e a barátnője( Sakura TERMÉSZETESEN nemmel felelt). A vizsgák alatt folyamatosan védelmezte, egészen addig ameddig Sakura ránem jött hogy mindig őt kell védelmezni és megmenteni. Ő meg már nem az a lány akart lenni, hanem egy igazi ninja, aki nem szorul segítségre.

15 évesen: Nos, ugyanolyan bozontos szemöldökű, kerek szemű egyén, aki volt. Sakurával kapcsolatban egy kicsit visszafogotabb. Viszont egyre jobban hasonlít mesterére, Gaira...(:P)

Tsunade( hokage)

A IV. hokage utódja, ő vezeti a tűz országát, vagyis Kohonát. Régi csapattársai: Orochimaru és a perverz remete. Eredetileg orvosi ninja volt, erős karjával rengeteg ellenséget elintézett már. Azért lett ő a következő vezető, mert a III. tanítványa volt és van elég tapasztalata. Sakurát kezte kezdetben tanítani, majd később Ino is csatlakozott orvosi ninjának.

 

Kezdetben nem akart hokage lenni, de miután elhunyt kedvese, Naruto, és halott testvére is az akart lenni...ráébrett, ha másért nem, hát értük, a faluért, az országért megteszi. 

Kiba

kiskorában: egy olyan klánban született, amely érti a természet nyelvét, állatok segítségével tájékozódnak, látásuk és szaglásuk pontosabb, érzékenyebb, mint a többi emberé. Kiba is e klánba tartozik. Négy éves korában ajándékozták neki Akamarut. Minden idejét vele töltötte és jóbarátok lettek.

 

12 évesen: Az akadémia elvégzése után Hinata és Shino csapattársa lett. Rossz tanuló volt, viszont geninként jó eredményeket ért el, mint ninja. Mély érzelmeket táplál Hinata iránt.

 

 

15 évesen: Akárcsak a kis Akamaru, ő is megnőtt, újabb harci technikákat tanult meg és letette a chunin vizsgát. A csapattal az utóbbi években jól összemelegedett( xD), főleg Hinatával lett igazán jóban.

 

Hinata

kiskorában: A Hyuga clán főágában született. Sokan elakarták rabolni, mivel ő volt az egyedüli főági utódja akkoriban a clánnak. 3 évesen kezdték tanítani a harci mozdulatokra, de csakhamar kiderül hogy a kislány alkalmatlan ninjának.

12 éves korában: Miután apja lemondott róla, hogy a lánya valaha is ninja lehet, Hinata letette a genin vizsgát és elkezdett küldetéseken résztvenni.Viszont nem bizonyult olyan erősnek. A chunin vizsgán Naruto megmutatta neki hogy ő is képes mindenre, ha eléggé eszánt rá és nem tántorodik meg minden problémánál. Naruto iránt mély érzelmeket táplál.( pl. ha meglátta őt azonnyomban elpirult, és csak nyögni tudott)

15 éves korában: A sok idő alatt megerősödött, bátrabb lett. Ő is letette a chunin vizsgát. Kibával nagyon jóban lett, ennyi idő után.

 

Shino

12 éves korában: Hinata és Kiba csapattársa lett. Érdekes fiú, úgynevezett raktározó, akik a bogaraknak biztosítanak magukban otthont és szövetséget kötve, felhasználja őket a harc során. Így nagy előnyt élvezett, már egyszerű geninként is.

15 évesen: Letette a chunin vizsgát. Visszahúzódóbb és erősebb lett. Nos, mást nem is igazán lehet róla most még elmondani...

 

Ino

kiskorában: Sakura volt a legjobb barátnője, addig amíg Sasuke közéjük nem állt...és elnem kezdtek versengeni érte.

12 évesen: Sakura örök ellensége volt, addig amíg a chunin vizsga véget nem ért. Jóbarátnők lettek újra. Szabadidejében az anyja virágüzletét vezeti, mint ninja.

15 évesen: Tsunade és Sakura nyomdokába, orvosi ninjának kezd el készülni, a chunin vizsga letétele után. Haját ismét megnövesztette, felszerelését megújította, technikáit tovább fejlesztette.

 

 Shikamaru

kiskorában: akárcsak Naruto ő is nagyon  komisz volt mindig, mindenben. Az akadémián folyton elaludt az órán, mert annyira unatkozott.

12 évesen: Ino és Chouji csapattársa lett. Logikai képessége felülmúlja az átlag emberét, mint kiderült. Az árnyék technikájával együttesen egy legyőzhetetlen ninját faragott magából.

15 évesen: Természetesen ugyanolyan kedvetlen, lusta ember maradt, mint eddig is. Sok küldetésre jár együtt Temarival( ami már több, mint barátság..:)).

 

Chouji

kiskorában: Mindenki csúfolta termete miatt. Egyedül Shikamaru állt ki érte, ennek következtében lettek a legjobb barátok.

12 évesen: Elsajátította apja jutsuját, és olyan erőssé tudta magát változtatni, amennyire csak akarta.

15 évesen: Izmosabb, erősebb harcossá vált. Sokat eszik, mint mindig és nagyon jó chunin vált belőle.

 

A nap vicce