Kusuki Eiko

Naruto Fansite

Hasonlóságok

 

Uzumaki Naruto & Namikaze Minato
Nem véletlen, hogy ennyire hasonlítanak, elvégre Naruto Minato (a Negyedik hokage) fia. A hajszínük egyezik (szerintünk), plusz a viselkedésükben is van némi hasonlóság: folytonos optimizmus, önfeláldozó viselkedés, jókedv, néha idegesítőek X), ezenkívül még hasonlít a mosolyuk és a fejformájuk is. :)

Uchiha Itachi & Uchiha Sasuke
Az első hasonlóság, hogy mindketten ugyanabból a klánból valóak. A második, hogy mindketten elhagyták a falut, persze más-más okokból :) Tulajdonságokban nem egyeznek, talán csak a cél iránti hajthatatlan vágyuk, ami hasonló. A hajszínük is egyezik, bár a formájában van némi kivetnivaló.

Uchiha Sasuke & Uzumaki Naruto
Sasuke és Naruto is egyedül voltak gyerekkorukban. Narutonak nem voltak szülei, a többi gyerek anyja pedig próbálta távol tartani csemetéjét a kyuubi kölyöktől...Sasukenak pedig lemészárolták a családját, így neki csak a bosszú maradt, ami előrehajtotta az életben, ami miatt keresi az erőt szüntelen. Narutonak ezzel szemben az álom maradt, a vágy, hogy egyszer ő lesz a Hokage, és majd mindenki szeretni és tisztelni fogja.

Rock Lee & Maito Gai
Azt hiszem, magától értetendő a kettejük hasonlósága. Lee Gai-sensei tanítványa, aki nem ért semennyire sem a genjutsuhoz vagy ninjutsuhoz, így csak a taijutsu maradt az egyetlen ütőkártyája, ami Gainak is nagy erőssége. Amikor Lee a csapatba került még teljesen máshogy nézett ki, de a sensei-vel töltött idők alatt átformálódott :D Neki is bilifrizurája és bozontos szemöldöke lett...:)

Tsunade & Haruno Sakura
Szintén mester és tanítványa. Sakura segíteni akart Sasuke keresésében és Tsunadehoz fordult, aki tanítványának is fogadta látva elszántságát. Megtanította orvosi ninjutsut használni, persze Sakura hamar bele is jött és hamarosan nagyon ügyesen bánt is vele, mint Tsunade egykor. Ezenkívül megtanította neki a chakra tökéletes irányítását is, aminek segítségével nagyon erőseket tud ütni. Hogy pedig az egykori homok tanácstag, Chiyo szavaival éljek, Konoha Vasöklű asszonya megtalálta méltó utódját...

Hatake Kakashi & Uchiha Sasuke
Ahogy Gai-sensei is mondta, mindketten zseniknek születtek. Sasuke, mint az Uchiha klán utódja, Kakashi pedig, mint Konoha Fehér Agyarának fia (később szintén Sharingan használó). 
Kakashi kifejlesztette a Chidorit, amit később hozzá hasonlóan Sasuke is megtanult, sőt tovább fejlesztette.Uzumaki Naruto & Uchiha Obito
Naruto és Obito is egyben hisznek. Abban, hogy meg kell védeni azokat, akik fontosak számukra. És mindketten így is cselekednek/cselekedtek. Ezenkívül mindketten rivalizáltak valaki olyannal, akivel egy csapatban voltak -> Kakashi, Sasuke
Mindketten optimisták voltak, sosem búsultak, bár kissé ügyetlenek voltak, és nem sikerült pár dolguk.


Uzumaki Naruto & Konohamaru
Naruto még geninné válásakor találkozott Konohamaruval, aki főnökének is nevezte ki. Naruto megtanította neki a Sexy No jutsu-t (ohh szegény Ebisu xD), később pedig a Kage Bunshin-t is megtanulta Konohamaru. Ekkor persze kezdődött közöttük egy versengés, hogy ki tudja előbb kifejleszteni a legújabb perverz jutsut xD. 
Plusz mindketten Hokagek akarnak lenni, de nem egymást kiütve, hanem egymás után -> Naruto a Hatodik, Konohamaru a Hetedik!

Hatake Kakashi & Ismeretlen konohai jounin
Nah ezen én behaltam! Újból megnéztem a chuunin vizsgás epizódokat és akkor leltem rá erre az ismeretlen jouninra. Kérdeztem magamtól, hogy "Ez valami vicc? xD" Hasonlít Kakashira, de ez már! A haja és a fejpántja is ugyanúgy áll, mint Kakashinak szürke hétköznapjain xD Úgy látszik, hogy még sem tudtak olyan eredetiek lenni a rajzolók...Mindenesetre én elneveztem magamban Kakashifannak xD (a 80. részben találhatjátok meg, a Hokage halála után)

 

 

A nap vicce